×
Produkty vyrábané na Slovensku. VŠETKO SKLADOM. Doprava za 1,- EUR pri objednávkach nad 50 eur. Nohavičky ZDARMA ku každej objednávke nad 25 eur.

Bambusové tričko pánske


RECENZIE OD ZÁKAZNÍKOV :

Objednala som bratovi bambusove tricko a tiez set boxerky+tielko a je to uzasne, vsetkym odporucam, super veci, urcite znova nakupime :)

Veronika.


Tak, uz som zaslala 3 objednavku :) S mamou mame Retro tricka, nosime ich ako vrchne, su pekne, a velmi prijemne na nosenie, nie su prilis priliehave, co nam vyhovuje. Tak sme objednali dalsie, v inej farbe. A co sa tyka bambusoveho tricka, brat ho zo seba nechce dat dolu :) 

Monika K. 


Bambusové tričká je niečo po čo sa ku vám do obchodu vždy vraciame. Už ho má snáď každý v našej rodine aj naši známi.

Renáta S.


RECENZIA OD VÝROBCU:

Bambusové tričká šijeme od roku 2012. Pánske tričko s krátkym rukávom a výstrihom do V bolo celkom prvým naším produktom z bambusu. Odvtedy si o dosť rozšírili ponuku oblečenia a spodnej bielizne z bambusu (pánske, dámske, detské).

Materiál je veľmi jemný a hladký. Je to úplné pohladenie pre pokožku. Je až tak jemný, že niekdy musíme pred šitím materiál trochu natužiť, aby sa s ním vôbec dalo pracovať. Natuženie po prvom vypratí zmizne. Takže sa neobávajte, ak dostanete niekedy tuhší materiál - môžete ho hneď bez vyprania nosiť. 

Týmito dvoma úžitkovými vlastnosťami nás materiál príjemne prekvapil :

1. prírodná anti-bakteriálnosť - materiál trička je prirodzene anti-bakteriálny. Anti-bakteriálnosť funguje bez chemickej úpravy a je ozaj funkčná. Na tričku sa nemnožia baktérie a ani sa nerozkladá pot a vďaka tomu tričko nezapácha a dá sa nosiť dlhšie než bežné tričká. Napríklad na viacdňovej  turistike alebo na dovolenke, keď nemôžete prať. (*nezapácha ani keď si ho vaše dieťa zabudne na pol roka vo vrecku spolu s úborom na  telesnú výchovu). * túto recenziu si zvlášť pre svoju kuriozitu vážime (bolo to počas pandémie korony)

2. termoklimatizácia - už na dotyk je tričko chladivé a v lete je v ňom zvlášť prijemne. Táto termo vlastnosť sa výborne zmení do svojej druhej polohy, keď sa tričko nosí ako prvá vrstva oblečenia. Ak si navrch trička dáte druhú vrstvu (sveter, mikinu, nátelník), bambusové tričko sa príjemne nahreje a udržuje prirodzené na-akumulované teplo. Cítite sa v ňom ako v "druhej koži."

Čo sa týka dizajnu a strihu, tak pánske tričko v našej ponuke má priliehavý strih, nie je však tesne obtiahnuté,  je jemne anatomicky tvarované. Výstrih okolo krku je okrúhly zhruba po krčnú jamku . Na tričku bez rukávov (tielku so širokými ramienkami tzv. scampolo) je trochu hlbší. 

 


Viac o vlastnostiach bambusového vlákna sa môžete dočítať na našom Blogu (odkaz je dole na lište) alebo Tu : Bambusový materiál -výhody



Komentáre

Cookies
Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.