×
Produkty vyrábané na Slovensku. VŠETKO SKLADOM. Doprava za 1,- EUR pri objednávkach nad 50 eur. Nohavičky ZDARMA ku každej objednávke nad 20 eur.

Termo oblečenie ako v bavlnke

Ak ste sa niekedy cítili v termo tričku nepríjemne nepohodlne, tak pre naše výrobky to NEPLATÍ.

Vo výrobkoch TERMOintima sa budete cítiť pohodlne a príjeme na tele. Zákazníci oceňujú najmä, že sú priateľské k pokožke, nespôsobujú odery a znášajú ich aj ľudia citliví na umelé materiály.


Zdravotná bielizeň pre hygienickú sviežosť

Termobielizeň Termointima je vysoko kvalitná bielizeň s funkčnými hygienickými vlastnosťami. Hlavnou úlohou je termoregulácia telesného tepla a hygienická ochrana. Tričká a bielizeň sú vyrobené z dvojvrstvového úpletu obsahujúceho bavlnu a polypropylén s úpravou STOP BACTERIA.

Spodná vrstva, ktorá prilieha na telo, zabezpečuje trvalý odvod potu a udržuje pokožku v suchu. Zároveň zabezpečuje pocit tepla.

Úprava STOP BACTERIA znižuje telesné pachy, ktoré vznikajú rozkladom potu.


Má zdravotnú anti-mikrobiálnu ochranu pre bezpečnejšiu hygienu. Úpravou je dosiahnuté, že biogénne ióny striebra bránia rastu baktérií a pliesní. Táto úprava je aplikovaná priamo do hmoty vlákna a tým je zabezpečené, že v nej permanentne zostáva i po niekoľkonásobnom praní a nestratí účinok.


TERMO intima sú výrobky s vysokou životnosťou, vydržia dlhšie než bežné termoprádlo a menej sa zadrhavajú a oderajú. Vlákno má tvarovú pamäť a po praní sa vracia k svojmu pôvodnému tvaru. Výrobky sa nosením roztiahnu a prispôsobia postave, ale praním sa vracajú do pôvodného tvaru.

Charakteristika a účel kolekcie TERMOintima Klassic a RETRO  sú športovo - elegantné výrobky, ktoré plnia funkciu ako vysokoúčelná spodná termobielizeň, ale dajú sa tiež nosiť ako elegantné vrchné oblečenie bez športových nápisov a viditeľných športových prvkov. Je to termo oblečenie, ktoré je dvojvrstvové. Dá sa nosiť ako 1. vrstva oblečenia a zároveň ako 2.vrstva funkčného oblečenia. Je konštruované tak, aby vyzeralo dobre ako vrchné tričko či nátelník s dlhým rukávom. Je športovo-elegantné a hodí sa ako pod športové kombinézy rovnako aj do športového saka. 

Najviac sa však osvedčilo pri vysokohorskej turistike a na jednu z aktivít, na ktorú sme pôvodne nepomysleli: na prácu v záhrade. Materiál TERMOintima výborne odvádza pot nielen na tréningu vo fitness centre, ale aj pri namáhavej či relaxačnej práci v záhrade. Tu sa ukázalo ako extra funkčné, lebo taktiež ide o outdoor aktivitu, takže chráni telo aj pred nepríjemným počasím, napríklad pred vetrom či chladom. Pri pohybe je veľmi pohodlné, nestláča telo a nie je ani príliš obtiahnuté.  TERMOintima je iný typ termo oblečenia než ste bežne zvyknutý. Vyniká svojou pohodlnosťou a zvlášť funkčnými vlastnosťami. Kým pri obyčajnom termo tričku sa odporúča ešte jedna vrstva, termo tričko TERMOintima je dvojvrstvové. To znamená, že máte na sebe  rovno dve trička. Jedno termo funkčné, odvádzajúce vlhkosť od pokožky a druhé bavlnené.  Druhá vrstva materiálu je z čistej bavlny a výborne saje vlhkosť.  Vďaka tomu nie je vlhkosťou, či mokrým potom nasiaknuté vrchné ošatenie (vetrovka, mikina). Tento typ materiálu, ktorý dokáže transportovať aj sať vlhkosť je odporúčaný aj ako vhodné oblečenie na spanie vonku v spacáku. Termo oblečenie TERMOintima zabezpečuje vysokú hygienickosť a anti-bakteriálnosť.

Výrobky termobielizne sú šité technológiou zabezpečujúcou komfort nosenia, takže neobsahujú ploché švy (ktoré dlhším nosením spôsobujú odtlaky a odery a na namáhaných miestach nepríjemne tlačia), ale sú šité špeciálnym poisteným vnútorným švom, ktorý nespôsobuje odery ani pri 48 hodinovom a dlhšom nosení výrobkov TERMOintima. Budete sa v ňom cítiť pohodlne pri niekoľkodňovej turistike aj náročnom turistikom výstupe či počas tréningu prežitia v prírode.


Produkty TERMOintima sú  veľmi trvácne a majú vysokú životnosť. Keďže spojením polypropylénového vlákna a prírodného vlákna sa zrýchľuje funkčný odvod potu, tak na extrémne namáhaných miestach nedochádza k takým deštrukčným vplyvom potu na syntetiku ako je to u jednovrstvovej termobielizne.

Výrobky TERMOintima svojou konštrukciou (sú dvojvrstvové, ale zároveň nie hrubo objemné ) dajú sa nosiť ako spodné, ale aj ako vrchné termoprádlo.


Ošetrovanie :

Výrobky možno prať v práčke šetrným spôsobom. Pranie iba s výrobkami rovnakej alebo podobnej farby. Farba svetlomodrá je termoúplet s úpravou na mikro-vlákna t.j. že úplet je ešte jemnejší na omak , ale je náročnejší na údržbu a preto odporúčame ručné pranie.

Sušiť voľne zavesené, pred sušením hladko vyrovnať .

Sušenie v sušičke neznižuje kvalitatívne vlastnosti výrobku, ale môže dôjsť k zrazeniu a to 5% z dĺžky a 4% zo šírky.

Nesmie sa žehliť!

 

Zloženie:

Úplet TERMO intima : 50% polypropylén / 50% bavlna.

Úplet RETRO : 65% polypropylén / 35% bavlna.

Úplet TERMObambus : 50% polypropylén / 50% bambus (iba v bielej).

 

Strihy boli konštruované podľa európskych veľkostných tabuliek a upravované podľa slovenských konfekčných veľkostí, takže platí ,že:

 
veľkosť XS (extra small ) je štíhly menší,

veľkosť S (small ) je menší,

veľkosť M (medium) je stredný,

veľkosť L (large ) je veľký,

veľkosť XL (extra large ) je veľmi veľký,

veľkosť XXL (extra -extra large ) je nadmerne veľký,

veľkosť XXXL (3x extra large ) je extrémne objemne veľký.

Termobielizeň Termointima je ideálna ako zdravotné, športové a turistické, taktiež aj ako pracovné prádlo do náročných podmienok.



Komentáre

Cookies
Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.