×
Produkty vyrábané na Slovensku. VŠETKO SKLADOM. Doprava za 1,- EUR pri objednávkach nad 50 eur. Nohavičky ZDARMA ku každej objednávke nad 20 eur.

Bavlnená podprsenka bez kostic

RECENZIE OD ZÁKAZNÍČOK:


Dobrý deň,
ďakujem za výrobok, je kvalitný a dobre sedí podľa rady pri výbere veľkosti. Som psoriatička a dlho som hľadala podobnú bielizeň, ktorá mi nespôsobuje umelými vláknami zhoršenie stavu tohto ochorenia. Vrelo odporúčam ostatným zákazníkom.
Som spokojná ďakujem
ostávam s pozdravom a vašou zákazníčkou.

      Blanka


Som veľmi rada, že som objavila vašu stránku. Ja mám problém s kosticami. Som alergická na nikel a zopár mesiacov už netolerujem ani kostice v podprsenke aj keď sú veľmi kvalitne všité a aj s povrchovou úpravou.

    Anna


Podprsenku Kvetu poznám už roky a sme s ňou maximálne spokojná, ako s kvalitou materiálu, tak aj so strihmi a s kvalitným šitím. Určite vás budeme odporúčať ďalej a ako zákazníčka sa opäť rada vrátim. Ďakujem! :-)

Lívia


Nosím túto jednoduchú bavlnenú podprsenku na spanie, pretože mám veľké prsia a bez nej mi je veľmi nepohodlne. Žiadne kostice, iba mäkký materiál a pohodlie. Športové podprsenky som skúšala tiež, ale tlačili a  veľmi som sa potila.

Dana


RECENZIA OD VÝROBCU : 

Bavlnená podprsenka Kveta sa šije od roku 1992.  Pohodlná podprsenka bez kostice z kvalitnej bavlny.  Je to jeden z našich úplne prvých modelov. Bola navrhnutá podľa konštrukčných rozmerov slovenských žien a postupne sa jej ponuka rozrástla až na 20 veľkostí. Na požiadanie sa dajú ušiť aj veľkosti, ktoré bežne nie sú v ponuke, takže niektoré obchody (naši odberatelia) majú túto podprsenku až v 25 veľkostiach.

Šije sa v troch farebných verziách, to je spolu neuveriteľných 75 veľkostných verzií.

Bavlnená podprsenka Kveta patrí do kategórie pomalej módy- textilných výrobkov, ktoré majú dlhú životnosť. Sú ušité z udržateľných materiálov. Tiež spôsob výroby je kvalitný, etický a zabezpečuje dlhodobé používanie a viacnásobné pranie s nezníženou kvalitou.

Materiál je 100% bavlna. V bielej a čiernej farbe neobsahuje elastan ani iné prídavky vlákien. Farba béžová (telová)  je buď 100% bavlna alebo elastická bavlna (podľa aktuálnej výroby). Ramienka a gumičky sú od výrobcu z EU, takže sú certifikované, bez škodlivín a bez AZOfarbív. Ramienka aj obvod podprsenky je nastaviteľný.

Strih bavlnenej podprsenky  Kveta je trojholníkový (plavkový strih). Aby podprsenka dobre držala spodný diel je podšitý dvakrát. Je tam dvojitá bavlna, takže to zároveň umožňuje skryť šev košika. To zabezpečuje, že podprsenka nedráždi ani na bradavkách a je menej priesvitná. Vrchný diel košíka je jednovrstvový, aby podprsenka nebola príliš hrubá.

Výhody :

- Pohodlná podprsenka na Relax time. Netlačí, je prispôsobivá a dobre sadne.

- Výborná podprsenka na spanie. 

- Komfortná a nespôsobuje potenie.

- Výborná ako domáca podprsenka pod tričko

- Výborná ako podprsenka na turistiku. Dobre saje pot a je pohodlná pri zvýšenom pohybe.

- Výborná cena. Je to produkt, ktorý sa oplatí, ak chcete jednoduchú kvalitnú podprsenku, ktorá veľa vydrží.

- Podprsenka je vhodná pre ľudí s citlivou pokožkou a alergičky. Výrobok je priateľský na pokožku.

- Strih je nekomplikovaný  a z tak širokej ponuky veľkostí sa nájde ideálna veľkosť pre každé prsia.

- Údržba je jednoduchá (dá sa prať buď ručne  alebo v práčke).

- Tri farebné verzie.



Nevýhody : 

-Nie každému vyhovujú podprsenky "plávkového" strihu.  


Tip výrobcu Nika Intima:

Pokiaľ dávate prednosť pevnejšej bavlnenej podprsenke, odporúčame bavlnenú podrsenku Veronu. Je vhodná aj pre nadmerné veľkosti.



Keďže táto podprsenka u nás slávi 30 rokov, môžeme povedať :


V jednoduchosti je krása.

(a konzistentnosť)



Komentáre

Cookies
Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.