×
Produkty vyrábané na Slovensku. VŠETKO SKLADOM. Doprava za 1,- EUR pri objednávkach nad 50 eur. Nohavičky ZDARMA ku každej objednávke nad 25 eur.

Najlacnejšie bavlnené nohavičky

RECENZIE OD ZÁKAZNÍČOK:


Nohavičky sú z príjemného materiálu. Mne sadli dobre, lebo milujem nohavičky s nízkym pásom

      Erika


Tieto nohavičky som si kúpila a nosila, keď som bola tehotná. Chcela som nohavičky z čistej bavlny a pod bruško. Nosili sa mi výborne, hlavne v lete, lebo dobre sajú pot. Akurát som si objednala o dosť väčšiu veľkosť, aby mi boli akurát počas tehotenstva.

    Natália



RECENZIA OD VÝROBCU :

Bavlnené nohavičky Natali - bedrové nohavičky nízkeho strihu


Nohavičky Natali sú ušité v krajčírskej dielni na Slovensku za etických podmienok. Patria do kategórie pomalej módy- textilných výrobkov, ktoré majú dlhú životnosť. Sú ušité z udržateľných materiálov. Tiež spôsob výroby je kvalitný a zabezpečuje dlhodobé používanie a viacnásobné pranie s nezníženou kvalitou.

Materiál je 100% bavlna. Neobsahuje elastan ani iné prídavky vlákien. 

V páse je zašitá gumička, ktorú nie je vidieť, takže sa nedotýka pokožky ani z rubnej strany výrobku. Výkroje nôh sú voľné, zahnuté lemovanie. Nie je tam gumička takže nie sú zbytočne hrubé a neodstávajú pod oblečením.

Strih Natali je bedrový. Nižší než bežné bedrové nohavičky. Aj keď výška nohavičiek závisí od typu postavy, tento strih bude bedrový na každom type postavy. Vpredu aj vzadu sú nohavičky hladké, na bokoch sú zosité a vnutri bočného šva je etiketa s informáciami o materiáli a ošetrovaní. Tá je jemná, takže neškrabe  ju nie je nutné ostrihovať.


Výhody :

Cena - za túto cenu máte nohavičky, ktoré veľa znesú. Veľa nosenia a veľa prani. Je to produkt, ktorý sa oplati, ak šetríte a napriek tomu chcete kvalitnú slovenskú bielizeň.

Nohavičky sú príjemné na nosenie, netlačia, vhodné pod oblečenie so zníženým pásom. 

Sú výborné pre ľudí s citlivou pokožkou a alergičky. Výrobok je priateľský na pokožku, neobsahuje alergény ani syntetické látky. 

Strih je obľúbený a vyhovuje zákazníčkam, ktoré majú rady extra nízke nohavičky.


Nevýhody : 

Materiál neobsahuje elastan a preto je menej pružný ako nohavičky z elastickej bavlny. Z tohto dôvodu niektorým typom postav sadne dosť nízko. 


Tip výrobcu Nika Intima:

Pokiaľ máte radi tento bedrový strih, ale obľubujete viac pružné nohavičky, odporúčame model nohavičiek Nikola.

Je to rovnako bedrový strih, ale materiál je elastická bavlna (95%bavlna / 5% elastan). Navyše vyzerajú takmer identicky.





Komentáre

Cookies
Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.